10 gaveideer til kvinden der har alt

Vi har alle stået i situationen hvor vi skal finde en gave til en vi holder af, men de har simpelthen alt, og ønsker sig ikke noget.

Nedenfor får du 10 kreative gaveønsker til kvinden, der har alt:

Polaroid kamera

Med et kamera der printer små øjebliksbilleder, kan hun altid fange og forevige hyggelige stunder med veninder eller familie.

Badekåbe

Badekåben er en af de ting som er sindssygt behagelige at eje, men som vi hader at bruge penge på, fordi det synes som en ligegyldig ting vi kortvarigt bruger.

Hjemmesko

Hjemmesko er ligesom badekåben virkelig en træls ting at spendere penge på, men når de står i hjemmet, bliver de flittigt brugt, og der sættes stor pris på deres funktion. Find nogle der passer til kvindens stil og måske endda indretningen, så hun kan se dem stå fremme hele tiden og dermed kommer til at bruge dem.

Danskvand maskine

Med en maskine stående i køkkenet der laver frisk danskvand med det samme, kan kvinden altid få et frisk glas danskvand, evt. med et stykke lime eller citrus stykke i. Hun kommer hurtigt til at erstatte det kedelige glas vand, med et glas frisk danskvand.

Stor plante

Kvinder elsker æstetiske tilføjelser til hjemmet. Store planter passer ind i de fleste moderne hjem, hvor pladsen og rummeligheden spiller en stor rolle. Vær opmærksom på, at kvinden skal have plads til at stille den store plante et sted, ellers falder gaveideen lidt til jorden.

Gode høretelefoner

Går hun rundt med de klassiske in-ear høretelefoner? Så er det oplagt at give hende et par on-ear høretelefoner, der tilføjer væsentlig bedre lyd. Samtidig, kan det i en stresset hverdag, lukke mere støj ude, end alm. små in-ear høretelefoner.

Gavekort

Den helt klassiske gave, er et gavekort. Men hvad kan det være til? Er det for kedeligt at give et gavekort til en restaurant, så vær kreativ og giv en tur i et escape room eller ud til en vinsmagning, kun fantasien sætter grænser.

Hvis du vil gå all in, kan du give hende et gavekort til et online kunstgalleri, som Galeo, hvor hun selv kan vælge et maleri at pynte hjemmet med.

Pleje-sæt

Sammensæt et sæt du selv laver, at kvalitetsprodukter indenfor selvpleje, måske nogle produkter du ved hun kan lide. Inkluder f.eks. shampoo, balsam, sæbe, bath-bomb, hudcreme osv.

Notesbog

Find en god notesbog, hvor der er lagt op til at hun kan skrive sine tanker og følelser ned, i løbet af dagen og derefter se tilbage på det, med formålet af udvikle sin hverdag til det bedre. Det er en undervurderet metode for at optimere sin hverdag og blive gladere. Det er helt sikkert noget hun vil takke dig for senere.

Brætspil

Det er blevet virkelig populært at spille brætspil, og chancen for at hun også elsker det, er enorm. Derfor vil det være en sikker vinder at finde et sjovt og hyggeligt brætspil, som du kan give hende i gave. Du får ovenikøbet den bonus, at hun højest sandsynligt inviterer dig over til et spil. Det er en win-win.