Bliv en del af historien i et Escaperoom

Bliv din egen hovedperson

Har du altid drømt om at være hovedpersonen i dit eget computerspil? Eller måske blive suget ind i en film og udleve hvad end udfordringer hovedpersonen her udsættes for?
Nu har du muligheden. Lad dig lukke inde i et Escaperoom og løs udfordringerne så du kan slippe ud. Sæt hjernen på overarbejde når der skal findes spor, ledetråde og gåder som derefter skal kobles sammen og løses, for at du til sidst kan finde vejen ud af hvad end mysterie du har fået lukket dig ind i.

EscapeRoom er en perfekt måde at få aktiveret hjernecellerne på. Der skal ofte tænkes alternativt og hver en detalje kan være vigtigt. Et forkert placeret bogstav, en rød prik der ikke hører til eller tal skjult under en stol. Hvadend man vælger at dele oplevelsen med sine venner, sin familie eller måske sine kollegaer, så kræver det evnerne til at kommunikere så man sammen kan udtænke løsningerne. Ingen kan overvinde et EscapeRoom alene.

Gys og overraskende effekter

Mange Escaperooms har et dystert tema og historien i rummet er at der er noget på spil, hvis man ikke når ud. Måske er man fanget i åndernes verden til evig til eller den gale morder vender tilbage. En skjult knap kan åbne en hemmelig dør og en tilsyneladende fastlås genstand kan måske drejes og afsløre noget der ikke før kunne ses. Alt er muligt når først døren er lukket og spillet er i gang.

Superevent tilbyder 4 forskellige slags Escaperooms, fordelt på to adresser, og her er noget for enhver smag. Hvad end du vil på en tidsrejse tilbage til 80’erne, løse det mystiske spil i junglen eller lade dig indespærre i den gale mands kælder.
Så tøv endelig ikke med at booke dit eventyr og se om din logik er skarpere end din families.