Der er over 1,5 millioner heste i Danmark!

Der er i alt omkring 9.000 heste i Danmark. Det gør ridning og hestepleje til en populær aktivitet i landet. Dansk Hesteselskab har til formål at støtte og fremme hestekulturen i Danmark. Dets medlemmer har løbende mulighed for at deltage i konkurrencer og fritidsaktiviteter. Dansk Hesteselskab blev stiftet i 1873. Det er den største sammenslutning af hesteejere, ryttere og stutterier i Danmark og har til formål at varetage sine medlemmers interesser samt give dem information om ridning, hestepleje og konkurrencer. Der er omkring 90 foreninger tilknyttet Dansk Hesteselskab, heriblandt Rideskoleforbundet (Dansk Ridtsskoleforbund), som har over 2.000 medlemmer. Den Danske Rideskole (Dansk Ridecenter) er et nationalt center for ekspertise for ridesport, og har til huse i Dansk Hesteselskabs lokaler i Fredericia.

Rubrikannoncer: En billig og nem måde at annoncere for din virksomhed på

Rubrikannoncer er en fantastisk måde at finde gode tilbud på alle slags varer. Du kan finde alt fra biler til møbler til kæledyr til salg i rubrikannoncesektionen i din lokale avis eller online. Køb og salg af genstande gennem rubrikannoncer kan spare dig for mange penge, og det er også en fantastisk måde at slippe af med uønskede genstande. For at sælge dine ting online, skal du få ordet. En af de bedste måder at gøre dette på er ved at oprette en online klassificeret annonce på et gratis websted som Craigslist. Com, som har eksisteret siden 1995 og er et af de mest populære steder at annoncere for brugte varer online. Før du opretter en annonce, skal du bruge et øjeblik på at oprette din profil. Du vil være i stand til at finde din annonce nemmere, hvis du gør det nemt at finde dig.

Hvor mange arter af heste er der? Svaret kan overraske dig.

Der er over 65 eksisterende vilde hestearter og over et dusin flere, der er uddøde. Der er også omkring tre hundrede og halvtreds tæmmede racer af heste. En stor del forvirring om hestearterne er kommet fra det faktum, at morfologien af hver race efter domesticering og avl er ret specifik. Der er en vis grad af variation i alle racer, så der vil altid være nogle individer, der ser uden for rækkevidden af deres races fænotype. Disse mærkes derefter som hybrider eller krydsninger eller halvracer. Men det er vigtigt at forstå, at disse stammer ikke repræsenterer en ny art. Det er også vigtigt at bemærke, at mange sådanne hybrider ikke avler sandt. Følgende information er baseret på de mest generelle termer, der bruges til at beskrive de forskellige typer heste.

Link til artiklen

klik her