En interim leder træder til ved akutte behov

Ofte vil det være sådan at, hvis en person i en lederstilling, er nødt til at fratræde sin stilling i en virksomhed med kort varsel af den ene eller anden årsag så står virksomheden i en overmåde usikker situation.

At stå i en sådan situation for en virksomhed, hvor den pludselig ikke har nogen chef, eller mangler en leder i en anden nøgleposition, er ikke blot forbundet med usikkerhed, men også forbundet med store negative økonomiske konsekvenser.

Dette skyldes at uden en leder, har en virksomhed ikke nogen til at tage ansvar for virksomhedens retning fremadrettet, og for at lede og fordele arbejdet. Dette er blot nogle af de aspekter, der vi blive ramt i tilfælde af at en nøgleprofil akut forlader en virksomhed.

 

Svært for en virksomhed selv at finde en midlertidig leder med rette kompetencer

Der er som regel betydelige kvaler for en virksomhed forbundet med at skulle finde en ny person, der på kort tid kan gå ind og overtage en nøgleposition. Det er som regel også noget, der tager et godt stykke tid og ikke noget, der lige klares fra den ene dag til den anden.

Mange virksomheder har dog efterhånden fået øjnene op for brugen af specialiserede rekrutteringsbureauer, der udelukkende beskæftiger sig med at skaffe velkvalificerede ledelsesprofiler med kort tidsvarsel.

Her skal man dog se sig for, da der kan være stor forskel i erfaringsniveauet og den tid det tager at skaffe en leder.

 

Stor ekspertise indenfor interim management

Blandt de førende i Interim Management-branchen i Danmark, finder man kompetencehuset Nextt Management.

Nextt Management hjælper danske virksomheder tilbage på rette kurs, når de står i en problematisk situation uden en leder. Dette bevirker at den pågældende virksomhed hurtigt kan være i gang med at styrke deres indtjening, vækst og konkurrenceevne.

Hos Nextt Management går man ind for at: ”Interim Management bygger på gensidig tillid”, hvilket gennemsyrer deres tilgang til et samarbejde med dem.

Direkte oversat betyder Interim Management “midlertidigt lederskab”, og er den gængse fagterm, der anvendes til at betegne dette særlige rekrutteringsområde.

Nextt Management opererer med en prompte behovsafdækning, og en efterfølgende proces, der sikrer at den helt rette profil ender med at tiltræde stillingen.

 

3 fordele ved at lade Nextt Management stå for rekrutteringen af en ledelsesprofil til jeres virksomhed:

 1. Nextt Managements foretager lynhurtig behovsafdækning
 2. Nextt Management har 18+ års erfaring med interim management
 3. Nextt Management leverer på max. 10 dage

Nextt Management er eksperter i at løse ledelsesopgaver indenfor:

 • Kriseledelse
 • Midlertidig ledelse
 • Forandringsledelse
 • Projektledelse
 • Vækstledelse

Nextt Management kan bla. skaffe ledelsesprofiler med disse titler:

 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim CMO
 • Interim CIO
 • Interim CTO

Nextt Management opbygger relationer til sine kunderne med et langvarigt samarbejde for øje, og sætter en ære i at assistere, rådgive og vejlede virksomheden i at finde den mest velkvalificerede person til at tiltræde som interim manager.