Enhjørning legetøj til piger

Hvis du er på udkig efter nyt legetøj til din lille pige, så har du måske overvejet om hun skal have noget nyt enhjørning legetøj. Legetøj med enhjørninger er noget de fleste små piger i alderen 4-12 år er vilde med. Det kan være hun trænger til noget nyt legetøj, eller at det er en gave du er på udkig efter til hende. Uanset findes der masser af godt enhjørning legetøj at vælge i mellem. Vi kommer ind på noget af det i artiklen her, så du kan få inspiration til at vælge det rette legetøj til hende du skal give gave til. Vi ser bl.a. nærmere på My Little Pony, Schleich og badedyr med enhjørninger.

 

My Little Pony

De fleste piger kender til My Little Pony figurerne. Særligt hvis de er vilde med heste, er der garanti for at de kender dem. My Little Pony har været fremme i mange år, og de har naturligvis også lavet en masse søde enhjørningefigurer. Enhjørningerne fra My Little Pony er fantastisk som legetøj til den lille pige.

 

Schleich enhjørninger

Schleich er en af de førende – hvis ikke den førende – legetøjsvirksomheder indenfor dyrefigurer. Her kan du få alt fra hunde, til ænder, til dinosaurer og selvfølgelig enhjørninger. De har en lang række forskellige figurer med det magiske fabeldyr, og de fås samtidig til en overkommelig pris. Giv evt. 1, 2 eller 3 Schleich enhjørningefigurer til pigen du skal finde ny legetøj til.

 

Badedyr og vandleg

Andet populært legetøj med enhjørninger, er badedyr og andre ting til vandleg. Du kan få både badevinger, drinks holdere og store enhjørningebadedyr. Jeg er sikker på, at pigen du leder efter gave til, vil elske at ligge i vandet på et stort badedyr som er formet som en enhjørning, og samtidig har en drink holder med lidt vand eller juice i, som ligeledes er formet som en enhjørning. Nu du er i gang, kan du ligeså godt gå all in, så temaet bliver gennemført hele vejen igennem.