Få 3 gode styling tips

Vi vil alle gerne være den bedste udgave af os selv. Det kan dog være svært at gennemskue, hvordan vi opnår det perfekte look – det som virkelig får vores gode sider til at træde frem. Derfor får du hjælp her, hvor vi giver dig 3 gode tips til at finde frem til den bedste stil.

Find det rette til din figur

Måske kender du det gamle udtryk ”klæder skaber mennesker”? Dette er naturligvis et udtryk for, at vi med vores beklædning kan sende de rette signaler eller en hel fortælling om, hvem vi er.

Men tøjet skal sidde pænt. For nøjagtigt som det pæne og velsiddende tøj fortæller en historie, så fortæller det posede og ikke særligt velvalgte tøj desværre også en historie. Denne er dog noget mere negativ.

Det er derfor vigtigt, at du finder tøj, som passer godt til din figur. Det behøver ikke at sidde klisteret til kroppen, der skal blot være tale om, at det falder flot på din figur, har den rette længde og – vigtigst af alt – ikke bliver kasseformet eller kommer til at ligne, nogen har puttet dig i en pose.

Læg en linje

Et af de ældste tricks i den store modebog er, at du vælger enten vandrette eller lodrette striber, når du skal finde tøj.

Hvis du er høj og tynd, kan du med fordel tænke over tøj, der har vandrette linjer. De er med til at give lidt mere fylde. Er du lavere og mere rund, kan du gøre brug af de lodrette linjer, som giver en visuel fornemmelse af at være mere høj og slank.

Du skal naturligvis ikke overdrive og gå rundt med så mange striber, at du ligner en person iført en gammeldags fangedragt, men implementer gerne striberne for det visuelle.

Lad detaljerne tale

Det er ofte detaljerne, som er med til at gøre forskellen på et outfit eller din personlige stil. Det er nemlig her, mange tillader sig at vige lidt bort fra det konservative og f.eks. rode med store smykker, tatoveringer som en del af det personlige udtryk – eller måske negle! Nailart er blevet utrolig populært og er med til at give kant og karakter til din stil. Se mere på https://kandii.dk/, hvis du skal bruge udstyr til at lave nogle lækre negledesign!