Fantastiske senge til netop din smag

Er du på udkig efter ny seng, så skal du selvfølgelig også have den helt rigtige ramme til din drømmemadras. Vi kan anbefale sengerammer fra Boboonline til din søgning, deres udvalg er varieret og inkluderer sengerammer i mange forskellige stilarter, prisklasser, og mål.

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet og uden en god nats søvn fungerer de færreste mennesker optimalt. Derfor er det også vigtigt at du vælger den helt rigtige seng og ramme omkring dine nætter. Kvalitet, funktionalitet og design skal harmonere sådan at dit soveværelse bliver til et rum du har lyst til at opholde sig i.

Kvalitet og design er i topklasse hos Boboonline. De har et smagfuldt katalog der indeholder mange forskellige stilarter så du kan finde netop det du leder efter.

Hvilke mål skal du have?

Uanset om du vælger en kortere eller længere seng, en dobbelt eller enkeltmandsseng så skal du have muligheden for at vælge en ramme der passer til dine behov.

Kategorierne hos BOBO er stillet dejligt enkelt op så du nemt kan finde en ramme i de rigtige mål. Målene angivet ved sengerammen indikerer nemlig målene på madrassen der passer til rammen, hvilket gør det dejligt simpelt at finde den rigtige ramme. Ønsker du f.eks. en dobbelt seng i de klassiske mål 180×200 er det nemt at finde en kategori der kun indeholder senge i netop de mål.

Hvilken stil søger du?

Prinsessesengen

Skal din seng være dejlig blød hele vejen igennem, så er mulighederne rammer omgivet af skiferfarvede fløjlsbløde puder med isyede knapper der skaber det fineste diamantformede mønster. Ben lavet af massivt træ der med rige kaffelignende farver i kombination med de mørkegrå puder er med til skabe en hyggelig og sanselig stemning i dit soveværelse. Sengerammer i victoriansk stil hvor minimalismen er gemt langt væk, kan få en hver til at føle sig en smule royal før de går i seng.

Funktionel og moderne

Skal din seng være ukompliceret og enkel, så er mulighederne sengerammer af hvidt træ, egetræ eller hvid mahogni. Rammerne har lige linjer med få og enkle detaljer der hører hjemme i et stilet og moderne hjem.  Det neutrale look gør at sengen nemt kan kombineres med andre dekorative stykker i dit hjem. Det rene og harmoniske udtryk der kendetegner det nordiske design er rigt repræsenteret i kataloget.

Kvalitet og robustheden ved de gode træsorter der er i Boboonlines sortiment giver holdbare senge du kan have i dit hjemme i mange, mange år. Og Uanfægtet om det skal være en enkeltmandsseng eller dobbeltseng, er der mange varianter at vælge imellem.

Minimalistisk boheme

 

Selvom det måske lyder modsigende, så har vores opfattelse af bohemestilen bredt sig sådan at den kan favne både den mere højlydte version og den mere nordiske fortolkning. Ønsker du en sengeramme med rene linjer der er lavet af solide og gode materialer hvor møblet stadigvæk er karakteristisk og markant så læs med her.

Sengerammer i sheeshamtræ, valnød eller mangotræ kunne være noget du kunne se efter i din rejse på at finde den perfekte boheme seng. Træsorterne har en Sydeuropæisk varme over sig. Med de mørke træsorter, de brede rammer, høje hovedgavle og solide ben er det et møbel man bemærker i rummet. De bombastiske elementer ved sengerammerne bliver balanceret med de rene linjer og enkle design. Disse elementer forenes i et stilet design hvor varmen og hyggen i rummet er i centrum.

Måske du har fundet ud af at prinsessesengen for to er lige det du skal lede efter. Så er det bare af sted. Måske du stadigvæk skal ind og kigge igennem mulighederne, sådan så du kan finde den ramme der passer godt til dig og dit soveværelse. Uanset hvor du står nu, så håber vi at artiklen hjalp dig med på vejen til at træffe det rigtige valg for netop dig.