Flot billig grå paraply til gode ture med kæresten ud i det danske vejr

Vi kender vores land lidt for godt til at vide, at man ikke kan undvære en paraply. Danmark byder på mange regnvejrsdage og skal man ud i vejret, er det selvfølgelig ikke uden paraplyen. Den her paraply fra Paraplybutik hjælper endda rigtig meget med at skærme dig fra gråvejret, idet dens lækre design med en grå skærm der passer til en hver påklædning bliv godt skærmet af for regnvejret, du skal trodse. Billig grå paraply har stænger der er fremstillet af fiberglas. De er meget fleksible, således at paraplyen er vindtæt og derfor optimal at bruge i blæsevejr, også selvom vindene er stærke.

Skaftet er fremstillet af stål, og paraplyen lukkes nemt, det er det grå polyester pongé, der både ud og ind ad, det er en flot paraply med unikke design med den grå skærm og praktisk sort håndtag. Paraplyen vejer 340 g, altså et godt stykke under et halvt kilo, hvilket gør det til en paraply, der er let at bære rundt på.

Grå billig paraply med diameter på 100 cm

Det vindtætte system er især, hvad gør den her paraply ikke bare til en hvilken som helst anden fin paraply, men til en teknisk brugbar paraply. Foruden de smidige og stærke stænger af fiberglas, der i slemt stormvejr kun bøjer opad, men ikke går i stykker, har paraplyen her også et ventilationsmønster. Dette mønster er en serie af små huller i paraplyens skærm, som gør at der ikke sker en ophobning af luft under paraplyen.

Paraplyer fra Paraplybutik af god kvalitet til en hver

Både det vindtætte system og Fibertec fiberglasstængerne er et varemærke. Paraplyen er fra Tyskland, fabrikken hvis hovedbeskæftigelse netop er at skabe lækre paraplyer, der kan tilpasses på alle mulige måder. Firmaet blev grundlagt allerede i 1950’erne og har lige siden specialiseret sig mere og mere indenfor paraplyer.

Ud over bare at fremstille fine og holdbare paraplyer, er firmaet, som er meget socialt og lokalt engageret. De har blandt andet kampagner med fonde, der støtter børn og unge i det område, hvor firmaet holder til.

Firmaet fokuserer i høj grad på kvalitet, idet de mener, at kvalitet er den bedste reklame – skal man altså bruge paraplyen i et reklamehenseende. Som enkelperson er kvalitet selvfølgelig også et vigtigt punkt, og at Paraplybutik sælger denne paraply og har denne paraply på lager med levering fra dag til dag. Den er skabt af så høj en kvalitet, gør altså at den vil holde længe, også på trods af det trælse, danske vejr, paraplyen vil blive udsat for.