Kapok madrasser og kapok dyner er temperaturregulerende

Når det kommer til temperature, så er mennesket helt enormt gode til at regulere sin egen temperatur. Men vi bruger en masse energi herpå, og om natten vil vi gerne spare på den energi, så vi kan bruge den om dagen. Derfor er det en god idé både at have temperaturregulerende hjælpemidler under og over os.Økologiske kapok madrasser og kapok dyner og puder er lige præcis temperaturregulerende, og derfor er det altid en god idé at sove på og under dem. Og det siger jeg faktisk ikke bare for sjov, eller kun for din søvns skyld for den sags skyld, men også for miljøets skyld. Og det er faktisk helt oprigtigt talt, sagen er nemlig den, at jeg ved at skrive denne artikel, promovere to typer produkter, som faktisk er med til at skabe en mere miljø hensyntagende adfærd blandt os mennesker. Det lyder måske helt underligt når jeg siger det på den måde, men nu var det lige sådan ordene faldt ud af mine fingre i dag. Og når jeg sidder her og skriver om fx økologiske kapok madrasser og kapok dyner, så er sagen den, at jeg kun lige akkurat har den tid til det, som det vil tage mig at skrive alle disse ord, helt uden pause, overvejelser, rettelser, eller idégenereringsprocesser. Hvert et ord kommer simpelthen blot ned på skærmen, direkte gennem mine fingre, som var de skudt ud af et kanonløb. SÅ klikker jeg mig selvfølgeligt lige rundt for at få lavet autokorrektur efterfølgende, men ellers så er det faktisk bare det. Ja så i dette tilfælde, så endte det jo egentlig ikke med at handle så forfærdeligt meget om kapok madrasser og kapok dyner, fordi artiklen slutter nemlig nu. Men ved du hvad, der kommer masser af flere artikler i fremtiden, så du skal nok få rig mulighed for at læse om dem en anden gang.