Konvolutter og kuverter – hvad er forskellen?

Hvad er forskellen på konvolutter og kuverter?

Et spørgsmål om hvad er forskellen på Konvolutter og kuverter?

Der er ingen forskel, ud over navnet. Vi har to ord for samme produkt.

Eller har vi?

Konvolutter er normalt større end kuverter og har en klap, der går over åbningen. Konvolutter bruges generelt til at sende dokumenter, mens kuverter oftere bruges til at sende breve.

Konvolutter og kuverter er en typer af emballage, der bruges til at sende breve og dokumenter. Konvolutter og kuverter bruges normalt til at sende flade dokumenter, som papir i.

I dag bruges de to ord om samme produkt. Skal det være mere nørdet, så stammer Kurvert fra fransk og konvolut fra Latin.

Konvolutter og kuverter bruges ikke så meget i dag.

De fleste har prøvet, at sende et brev og har dermed brugt en kurvert. I dag bruges det ikke så tit, som for bare 20 år siden, hvor alt blev sendt med posten i et brev.

I dag bruges E-boks og e-mail til langt de fleste breve. Om de så kommer fra kommunen, staten, banken, forsikringsselskabet eller andre firmaer.

Privat bruger de fleste dansker email eller SMS til det man brugte brev til før hen. F.eks. er der ikke mange der sender julekort mere, man sender en SMS i stedet.

Konvolutter og kuverter i forskellige størrelser.

Konvolutter og kuverter fås i mange størrelser.

Der er konvolutter og kuverter til A4 dokumenter, konvolutter og kuverter til breve, konvolutter og kuverter til store dokumenter og meget mere.

Du finder kuverter i størrelserne B4, C4P, S4P, C5, C5P, M5, C6 og M65.

Hvordan printer man på en kurvert?

De fleste printere kan udskrive på en kurvert. Du skal nok bruge Word og så i lægge kurverten i printeren.

Det er dog vigtigt, at du lægger kurverten med den rigtige side op ad. Ellers kommer din udprintning på den forkerte side. Tjek din printer inden du skriver ud.

https://www.tonerland.dk/