Mangler du Apple AirPods?

Mangler du Apple AirPods? 

Hos os kan man finde et enormt katalog af trådløst headset, blackpods dk er eksperter inden for Bluetooth høretelefoner, og ved hermed hvad der er essentielt, når du skal handle nye trådløst headset. Noget af det vigtigste man bør tænke over er afspilningstiden, altså hvor lang tid du kan lytte til din yndlingslydbog eller sit yndlings sang. Er man ude at gå en kort tur og vil høre musik på hele tiden er det essentielt, at headsettet kan benyttes i samme tid, som man regner med at være ude i skoven for at gå.  

Powerbank etui 

Flere moderne Bluetooth pods er med et etui, som er en mini æske, som man kan putte sine Bluetooth høretelefoner i. Her hjælper etuiet dig med at holde overblik over dine Bluetooth høretelefoner i og derved garanterer, at man ikke mister den ene af sine pods. Etuiene kan samtidig benyttes som powerbank, så mens du ikke hører til musik, så oplader etuiet sine Bluetooth pods og du vil kunne opleve en bedre over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for klogt. 

Til hverdagsbrug 

Blackpods er en væsentlig del af hverdagen, da du ofte bruger disse i sin dagligdag. Her tager man Bluetooth headset frem hvis du skal vente på nogle eller er i bus trafik. Derfor er det afgørende at man har ladet Bluetooth høretelefoner op, så du ej skal kigge ud i luften og ej kan høre musik.  

Er du den friske type? 

Er man i fitnesscenteret og tit oplever at der er en ledning i vejen, der forstyrre dig i for at man kan gøre din øvelse korrekt, så er Blackpods den rigtige løsning til en, da de ej har ledning og dermed garanterer en at der ikke er noget, som forstyrrer dig, så du kan fokusere på det, der er vigtigt.  
Det er ikke kun i sportens verden, at Blackpods kan være dejlige, da de let kan bruges i hjemmet, når man gør rent fordi man kan anvende din tid effektivt eller bare få det fedeste ud af en træls pligt, som du skal udføre derhjemme og som man bare helst vil slippe for.  

Kan bruges ved jobbet 

Bluetooth høretelefoner kan anvendes, hvis du er på jobbet og skal fortage opkald, da utallige Bluetooth headset nu er med indspiller, så du slipper for at skulle holde mobiltelefonen oppe ved øret. Så kan man nemt anvende begge hænder samtidig og kan nemmere håndtere en forespørgseler  

Slip for besvær 

Bluetooth headset er ledningsfrie og dermed undgår man det besværlige ledningspinat, som man nemt kan have med headsets, der har ledninger, som hurtigt kan blive krøllet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for blot at skulle høre til podcast. Med Bluetooth headset slipper du alt det besvær, der kan komme ved høretelefoner der er med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet knække og dermed gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan du let være foruden med Bluetooth pods 

Hos os ser du ens næste Blackpods.