Sådan kan du skabe et godt team i din virksomhed

Nogle gange står man virkelig og mangler et godt team i sin virksomhed, hvis man skal til at gå i gang med en ny og vigtig opgave. Og det er faktisk slet ikke så nemt at finde de rette mennesker til de rette opgaver. Læs med her i denne artikel og find ud af, hvordan du kan få skabt et godt team i din virksomhed.

Brug en model til personlighedstyper

Der findes mange forskellige typer af personlighedstyper og test til at finde disse derude. Så her kan du have gavn af at undersøge lidt nærmere om de forskellige, inden du går i gang med projektet. Dog kan du for eksempel bruge den om de fire medarbejdertyper, du kan møde på arbejdet.

  1. Administratoren. Det er personen, som elsker systemer og er god til at planlægge.
    2. Entreprenøren. Det er personen, som elsker at finde på nye ting og tænke kreativt.
     3. Integratoren. Det er personen, som elsker at være social og kommunikere.
     4. Producenten. Det er personen, som elsker at være arbejdsom og engageret, uden det måske kan ses udefra.

Her er det vigtigt at bemærke, at alle typerne er vigtige at have i sin virksomhed. Det går ikke, at alle er producenten, da der så for eksempel ikke bliver tænkt så kreativt fra entreprenøren af. Omvendt skal alle ikke være entreprenører, da der så ikke vil være nogle af de andre kvaliteter fra de andre typer i teamet. Alle skal være repræsenteret, så alle kvalifikationerne bliver udnyttet.

Få hjælp til din rekruttering

Det kan være svært at finde de rette mennesker til de rette opgaver. Og her kan det faktisk være en god ide at finde nogen udefra, som kan hjælpe en. Så er man ikke farvet eller personligt investere i opgaven, og man kan på den måde nemmere få fundet den rette til opgaven. Du kan få hjælp til rekruttering på linket her. En succesfuld rekruttering kræver nemlig det helt rigtige match med resten af teamet, resten af virksomheden og virksomhedens generelle mål, vision og værdier. De skal alle gerne gå op i en højere enhed – også når det handler om rekruttering. Her kan firmaet, som hjælper med rekruttering også finde ud af, hvordan teamet kan blive sammensat bedst muligt indenfor de forskellige personlighedstyper.