Tilpas dit logo tøj til jeres virksomheds image

Tøj med logo er en oplagt mulighed for at markedsføre sin virksomhed på. Hos TopSupplies har vi mange muligheder inden for profilbeklædning, hvilket gør at I med sikkerhed kan finde det som passer til jeres virksomheds image. Er I en virksomhed i byggebranchen er vores arbejdstøj såsom vores veste og jakker oplagt at bruge til jeres medarbejdere. Er I derimod en virksomhed med sælger i butik, på messer eller til møder er vores skjorter og poloer ideelle, da de udtrykker formalitet som er vigtigt i den branche. I kan altså hos TopSupplies med sikkerhed finde det tøj med logo som passer til NETOP jeres formål.

Fordele ved brug af logo tøj

Tøj med logo har mange fordele for virksomheder, både med henblik på branding, teambuilding, arbejdsmiljø m.m. En af fordelene ved profil tøj er at det er en effektiv måde at styrke virksomhedens branding på. Når medarbejderne bærer logo tøj, bliver virksomhedens logo og farver synlige for kunder og andre interessenter. Dette kan øge kendskabsgraden og synligheden for virksomheden, og dermed øge sandsynligheden for at tiltrække nye kunder og samarbejdspartnere. Dette vil på sigt skabe mersalg og medføre en stigning i virksomhedens salg. Derudover er logo tøj med til at styrke medarbejdernes tilhørsforhold til virksomheden samt medarbejdernes forhold indbyrdes. Dette vil motivere dem og skabe værdi på arbejdspladsen. Ved at bære samme tøj som deres kollegaer signalerer medarbejderne, at de er en del af et fællesskab, og det kan skabe en følelse af stolthed og sammenhold. Dette kan føre til øget motivation og engagement, da medarbejderne føler sig mere knyttet til virksomheden og dens mål. Det vil med sikkerhed kunne mærkes på arbejdspladsen i form af en mere effektiv arbejdsgang, men også en god stemning. Ydermere er det praktisk for medarbejderen at bære profil tøj. Det er ofte mere behageligt at arbejde i end almindeligt tøj, da det kan være designet specielt til de arbejdsopgaver, medarbejderne udfører samt slipper man for at slide sit eget tøj op.

Vær med i designprocessen

Ved at bruge logo tøj til sine medarbejdere skaber man et unikt look hos virksomheden. I kan skille jer ud fra de andre virksomheder ved at bære profil tøj. I kan nemlig være med i designprocessen og vi kan sammen tilpasse til netop jeres formål. I vælger selv farve og størrelse og kan blande dem på kryds og tværs. På den måde kan I vælge en farve som passer til jeres virksomhed samt tilpasse det efter enhver af jeres medarbejdere. Derudover kan I også vælge materiale såsom bomuld, polyester eller hvad I ønsker. Har I fokus på bæredygtighed har vi også miljøvenlige alternativer såsom RPET eller økologisk bomuld. Til sidst skal I placere jeres logo eller slogan. Skal det være på venstre bryst så dem I kommunikerer med bemærker det eller skal det være på hele ryggen så I kan spotte det fra lang afstand. I er altså selv med i hele processen, så vi sammen kan få skabt det bedst mulige resultat.