Ejerforening forsikring

Er du ejer en andelsbolig eller ejerbolig, så er det relevant at kende til den forsikring, der kaldes for ejerforening forsikring. En ejerforening. er en forening for de ejere, som fælles har ejerskab i boligen. Det er altså et fællesskab, hvor alle bestemmer sammen. Er du medlem, så bør du vide mere om en ejerforening forsikring.

Denne forsikring, er en særlig bygningsforsikring, som har nogle specielle dækninger. Når man bor i en ejerbolig, så bliver man automatisk også medlem af foreningen. Dét der blandt andet er til formål med denne forening er, at der tages hånd om at varetage drift af boligen/bygningen, samt udendørsarealerne som hører til. Som medlem betaler man et bidrag, som bruges på fællesudgifter til drift, vedligeholdelse, udendørsarealer og meget andet. Én af de forsikringer, der er værd at overveje i den forbindelse, er en ejerforening forsikring.

Hvad dækker denne forsikring over?

En ejer forsikring kan blandt andet bruges til boligforeninger, og derfor kategoriseres den også som værende en erhvervsforskning. Hvis du f.eks. er med i bestyrelsen, er det relevant at overveje forsikringen, hvis der f.eks. bliver et behov for retshjælp.

Derudover kan en forsikring som denne også dække over nøgledækning, merforbrug af vand, sygdom/død ved en beboer, affaldscontainere og meget mere. Forsikringen kan blandt andet tegnes via ovenstående link igennem forsikringsselskabet ’NORTH’, som tidligere hed, ’Erhvervsforsikring Danmark’. 

Igennem dette selskab, får du den nødvendige rådgivning fra professionelle medarbejdere, som specialiserer sig inden for både små-og mellemstore virksomheder.

Kend forsikringerne

Der er mange forsikringer på markedet og det kan godt være svært at skelne mellem dem alle sammen. Som boligejer, er der særlig mange faktorer du skal have kendskab til i forhold til forsikringer, hvorfor det er vigtigt at bruge tid på at sætte dig ind i disse. Det er altid en god idé at tjekke op på sine forsikringer, herunder som andelsboligejer eller direkte boligejer. 

I forhold til ejerforeningens forsikring, bør du altid vide, hvad du egentlig er dækket ind under, hvis der sker en skade f.eks.Der kan nemlig være bygningsdele som du selv skal forsikre, og som ikke er dækket ind under foreningens forsikringer. 

Som boligejer, er det blandt andet vigtigt at have en indboforsikring, da den også dækker dine egne ting. Nogle områder vil således være dækket af ejerforeningen, men du bør alligevel læse disse gennem. For mere information om ejerforenings forsikringer, klik venligst på linket i øverste afsnit, hvor du vil blive dirigeret over til NORTH.