få harmoni

Kolding hypnose

 

 J-hypnosis, har klinik i Vejle siden 2011 og behandler forskellige livsstilsproblemer og behandlinger f.eks: hypnose mod vægttab, rygestophypnose, hypnose mod vægttab, hypnose sukkertrang og forskellige former for angst. Hypnose er en ekstremt effektiv behandlingsform og har været kendt af lægevidenskaben i flere hundrede år. I mange lande, herunder USA, er hypnoterapi en anerkendt behandlingsform, der blandt andet bruges til at behandle smerter. 

 

 

Hypnoseterapi Kolding Vægttab: 

 

Mere end halvdelen af ​​den danske befolkning er overvægtig eller svært overvægtige. Det er en markant stigning på få år. Hvis du er overvægtig, kan kampen mod vægten blive overvældende, og du er derfor mere tilbøjelig til at opgive at tabe dig. Overvægt kan have uforudsigelige konsekvenser. Hjerte-kar-sygdomme, blodpropper, åreforkalkning, type 2-diabetes og nogle kræftformer. Som sådan kan hypnose være et godt værktøj for dem, der ønsker at tabe sig. Det er både effektivt og skånsomt og giver dig mulighed for at ændre dine spisevaner. Du kan også lægge vægt på motion og bevægelse i din dagligdag, så din motivation bliver boostet i takt med at du taber dig. Hypnoterapi mod fedme er yderst effektiv og har mange forskellige behandlingsformer, såsom gastric-band hypnose. Alt dette kan læses ved Hypnose Kolding på hypnoseterapi kolding.dk 

 

Hypnose sukkertrang Kolding

 

Hypnoterapi mod sukkertrang kan også være yderst effektivt. Mange mennesker lider af sukkertrang, og denne afhængighed kan være svær at stoppe. Mange mennesker oplever hovedpine, irritabilitet og rastløshed, hvis man er afhængige af sukker. Sukkertrang kan også behandles med hypnose. 

 

hypnose til rygestop Kolding 

 

J-hypnose har sit eget rygestopprogram, bestående af 2 behandlinger, med ca. en uges mellemrum plus en gratis lydfil og adgang til et komplet arkiv af gratis hypnose-lydfiler. Efter begge behandlinger har du ikke længere abstinenssymptomer eller trang. Hvis lysten vedvarer efter et stykke tid, er en del af behandlingsforløbet, at du kan få gratis hypnosebehandling, hvis det er nødvendigt. Hypnoterapi for at holde op med at ryge er yderst effektiv og er en meget skånsom behandlingsform. 

 

Spørgsmål om Kolding hypnose? 

 

J-hypnosis åbner en hypnoseklinik i Kolding ultimo 2022 eller begyndelsen af ​​2023, når det rigtige personale er fundet. Der lægges vægt på faglig kompetence og skal leve op til J-hypnoses høje standarder inden for behandlinger samt omfattende løbende efteruddannelse i J-Hypnose programmet. Har du spørgsmål til hypnoterapi i Fredericia, kan du maile til [email protected] eller lære mere om klinikken på hypnoseterapi-kolding.dk