Mødelokaler tæt på centrum

Møder, kursus, foredrag eller andet

Står du og mangler de rette rammer for et møde eller skal du afholde et kursus for en mindre gruppe mennesker og mangler et lokale til dette? Vores to mødelokaler beliggende i Amaliegade, lige ved Amalienborg og få skridt fra slotspladsen, tæt på vandet, amaliehaven og nyhavn, skaber de oplagte rammer for både selve mødet og hyggelige gåture.

De to lokaler kan hver især rumme 16-20 personer og kommer fuldt udstyret med 65″ tv med hdmi tilgang så I kan tilkoble egen computer, der er chat board (Whiteboard med magnet funktion), et flipover til de mange noter og generelt en hyggelig stemning.

Hvert lokale har egen minibar med adgang til kolde drikkevarer samt kaffemaskine så I selv kan lave kaffe. Forplejning betaler i ved booking eller I kan frit medbringe jeres eget.

Møder uden vært

Hos os er I ikke afhængige af en vært. I får ved booking tilsendt informationer samt koder til døre og alarmer og kan selv lukke jer ind og stå for det hele. Dette gør at vi kan holde prisen nede.

Der er selvfølgelig adgang til toiletter, køkken og et mindre loungeområde lige indenfor døren.

Suppler med teambuilding

Lige nede ad vejen har vi desuden vores populære escaperooms. Disse er en oplagt teambuilding aktivitet, da de tester samarbejde og ikke mindst kommunikation. Vi har plads til at have op til 68 personer i escaperoom på samme tid (fordelt på 10 rum).

Her vil vores dygtige gamemastere guide jer igennem og sørge for at alle får den hjælp de har behov for, dog uden at forære svarene væk.

Et escape room indeholder gåder, ledetråde og opgaver i mange former. Det er vigtigt at man kan kommunikere korrekt i et rum, for nogle opgaver kræver flere hovedet og da man er under tidspres nytter det heller ikke noget at man ikke ved hvad opgaver der er løst.