Sådan arrangerer du det perfekte babyshower

Sådan arrangerer du det perfekte babyshower

Der er delte meninger om hvordan man skal arrangere et babyshower for en kommende mor. I dette indlæg kommer vi ind på, hvad vi mener man skal huske, hvis man vil arrangere det perfekte babyshower. Vi håber det kan inspirere dig, hvis du er i gang med at arrangere et babyshower, eller hvis du måske skal til det. Læs med herunder.

Inviter folk i god tid

Det er vigtigt, at man inviterer folk i god tid. Ved at gøre dette, så kan man fra start af få inputs fra folk, hvis de har nogle gode idéer til ting man kan gøre for den gravide. Derudover er det med til at sikre, at folk kan komme til begivenheden, fremfor hvis man inviterer dem lige op til.

Når du skal invitere folk, så er det en god idé at gøre brug af et babyshower kort, som er en invitation lavet specifikt til denne begivenhed. Det gør den unik, og gør, at det er noget den kommende mor potentielt vil gemme efterfølgende.

Sørg for flot pynt

Til et godt babyshower hører flot pynt. Det kan være pynt der afspejler kønnet på barnet der er på vej, men det kan også være noget, som giver mulighed for nogle flotte billeder, som kan forevige festen.

Hvis den kommende mor er aktiv bruger af instagram, så er det også vigtigt at indtænke dette, når man skal bestille pynt. Det går nemlig ikke, hvis pynten ikke vil passe ind på et instagram feed, eller hvis man ikke kan lægge en story ud derfra, uden det ser dumt ud.

Find en god lokation

Det er ikke altid så nemt at få pyntet op til babyshower i det hjem, hvor den gravide bor. Det kræver i hvert fald, at man kan få hende ud af hendes hjem, uden hun fatter mistanke. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, så kan det være en god idé at leje et hyggeligt lokale et sted, så der ingen risiko er for, at hun finder ud af hvilken dag man holder festen. Vi mener nemlig, at det skal være en overraskelse.