Showagent er med på underholdningsfronten

Det hele startede med Postmand Per. Den berømte klassiker Postmand Per og hans killing Emil er et af de første shows, som Showagent har samarbejdet med. Siden da har det udviklet sig til mange store samarbejdspartnere. Her nævner vi et par stykker. PAW Patrol. Berømte hunde fra Nickelodeon-kanalen, Ramasjang og for nylig Paramount+. Den søde hvalpe redder altid dagen i Adventure Bay med drengen Ryder. I mere end 20 år har SvampeBob og hans ikke så kloge ven Patrick været et kæmpe seer hit. Patrick Søstjerne får også sin egen tv-serie i 2022, og alle fans glæder sig til sådan en afledt serie. Baby Shark er den største populære video på YouTube med mere end 9 milliarder visninger. Showagent er beæret over at kunne vise dette show på den nordiske scene. Et kæmpe sæt LED-skærme, konfettikanoner og Danmarks største sæbeboblemaskine.

 

 

Showagent er det største børneunderholdningsmærke i Norden. Showagent samarbejder med de store spillere i underholdningsindustrien. Alle fra Nickelodeon, Viacom til Hasbro. I mere end 10 år har Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard skrevet, instrueret og endda stået på scenen og sørget for topunderholdning med dette unikke tema. Carolina og Peter er også uddannet fra Det Danske Scenekunstakademi – Det Danske Musikkonservatorium i 2008 og 2009. De har alle optrådt på tv og på scenen over hele verden.

 

Pyjamasheltene er blandt andet shows kendt på Ramasjang og Disney+ har indtaget skærme og legetøjshylder de seneste år. Vi kan ikke glemme Rasmus Klump, den altid glade og optimistiske bjørn. I mere end 70 år kan alle nikke med hovedet for at genkende denne glade lille fyr. I årenes løb læste forældre og bedsteforældre højt historier om Rasmus, Pingo, Skæg og Pelle. Showagent producerer også vigtige begivenheder, når mulighederne opstår. Derudover lavede de også Spider-Man til Marvel og trolde til DreamWorks, for at nævne nogle få. Se flere af deres værker her https://www.showagent.dk/event-produktion/