At købe bitcoin behøver ikke være meget svært

Mange går og tror, at det er kompliceret at købe bitcoin, men sådan behøver det ikke at være, hvis man følger en “hvordan man køber bitcoin” guide på hjemmesiden MyCrypto.dk, der også har lavet en række forskellige guides til andre kryptovalutaer. Lige nu har de guides til Dogecoin, Ethereum, Litecoin og IOTA – udover Bitcoin selvfølgelig.

For at komme i gang, så skal du først og fremmest forventningsafstemme med dig selv. Det er nemlig ikke for alle at investere i krypto. Får du ondt i hovedet, når dine aktier falder med et par procent på en dag eller et par timer, når markederne åbner om mandagen, så er der dårlige nyheder til dig. Handler du med krypto, så kan du sagtens se fald på 10 eller 20 procent på få minutter. Det går meget hurtigt, og når det går hurtigt, så når du ikke at reagere. Er det dog ikke et problem for dig, så er du klar til at købe bitcoin, eller hvad du nu er interesseret i.

Find en platform

Du behøver egentlig ikke at have noget viden om kryptovaluta for at komme i gang med det. Vi har allerede givet dig den vigtigste viden i denne artikel, og det er, at det ikke er risikofrit. Når du ved dette og har accepteret det, så kommer der ingen overraskelser. Vi bør dog nævne, at du alligevel bør vide, hvad du egentlig investerer i, for ellers er det jo ikke så godt.

For at komme i gang med at handle, så skal du finde en platform, som du kan bruge. Der er mange forskellige, og du bør anvende den, du føler passer til dine behov. Skal der være god kundeservice, så koster det normalt lidt ekstra i gebyrer i forhold til dem, der er 100% selvbetjening, og hvor du skal vente lang tid på at få svar fra supporten, hvis der skulle være problemer. Mange ender med at vælge Coinbase, hvis de er helt nye. Herefter er det Kraken eller Bitstamp. Du bør undersøge mulighederne på hjemmesider som MyCrypto.