Slipsenål til din styling

Slipsenål til din styling 

Skal man på vej til fest og vil have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for en være et slips. hos os tilbyder et enormt sortiment af adskillge differentierende typer af slips hos os finder man kæmpe slips, som en hyggefar vil have eller smalleslips til dig der ønsker at se godt ud hvis du skal ind til møde. Her kan du yderligere færdiggøre sit look med en smart slipsenål, som smart og elegant holde styr på ens slips og gør at ens styling er lige i øjet.  

Skal du til jule tam tam med familien? 
En af de normale ting man anvender slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har BalderClothes den bedste mulighed til dig som ønsker med et alternativt juleslips. Her har vi et væld af slips der går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med coole mønster.  
Går du op i dig selv og dit udseende? 
Om man er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig der særdeles vil gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her vil det være lækkert at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens look er velovervejet og at ens forstand på mode skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine venner. 

Mangler du hjælp 
Hos os finder vi et gigantisk udvalg af slips i mange afstøbninger. Her kan BalderClothes vejlede en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der vil passe lækkert sammen. BalderClothes har igennem en længere periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er noget ved at vide og hvad man bør overveje, når du skal vælge et slips.  
Det smarte valg 
Vi går op i kvalitet og man kan finde at adskillige af BalderClothes slips er lavet i silke, så det er nemmere for dig at binde. Her finder man samtidig at BalderClothes slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så man er garanteret at slipset ej er træls for en eller være for meget. Med en slipsenål ser man en smart accessorie, der er nem for en at benytte. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den med garanti er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har påført dit look.  
Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 
Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan assistere dig, når de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen assistere dig nemlig også med at holde styr på slipset, så slipset ikke skrider ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 
talrige farver 
Er man den farverige type, som nyder farver i ens påklædning og har ledt efter en shop, hvor man kan få slips i utallige forskellige farver? Så skal du ikke kigge mere, BalderClothes har slips i flere farver og mønstre. Både med tern og med helt klassiske slips med en farve som er gennemgående i slipset.  
Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 
Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig!