Transport til den mindre gruppe? Lej en minibus

For personer, der skal på mindre rejser eller kortere weekendture, kan det ofte svare sig at tænke transporten godt igennem. Ikke blot i forhold til ruter, men i særdeleshed i forhold til, om man ønsker at rejse på den mest sociale måde.

Med leje af minibus giver i jer selv som gruppe den bedste forudsætning for at komme hinanden ved. En del af rejsen handler nemlig også om forventningens glæde og planlægningen af de sjove aktiviteter, man vil give sig i kast med. Her er det alt andet lige noget nemmere, når hele gruppen kan sidde i samme minibus og diskutere kursen for jeres ferie.

Derudover, så er det en sand fornøjelse at have en chauffør til sin rådighed. Det skal forstås på den måde, at det har den betydning, at der ikke er én, som er nødsaget til at være chauffør. Særligt for yngre rejsende er det en stor fordel, da man netop ikke ønsker at gå glip af det sociale aspekt. Man kan nemlig hurtig føle sig en smule uden for gruppen på den bekostning. Og ja, så er der også spørgsmålet om alkohol, hvilket igen er en vigtig ting for særligt de unge, der ønsker en god stemning.

Men dermed ikke sagt, at minibussen ikke er socialt vigtig for f.eks. børnefamilien. Her kan man alle lave aktiviteter som f.eks. at spille spil – hvilket sagtens kan lade sig gøre over sæderne, selvom man naturligvis har sele på.

Komforten er desuden også et aspekt, som er værd at nævne. Selvom moderne biler har god komfort, så byder minibussen på klimaanlæg, bedre plads, hattehylder osv., men altså også køleskab og kaffemaskine. Det tager komforten til det næste niveau. Dertil bliver det også muligt at foretage længere kørestræk uden at måtte stoppe. Gruppen kan nemlig medbringe egen mad og drikke, så man ikke skal ind og bruge penge på de dyre rastepladser langs motorvejene.