De bedste boldbassiner til børn

Ønsker du at give dit barn det bedste boldbassin, så vil Little Happys boldbassiner være lige noget for dig. https://littlehappy.dk/boldbassin har nogle af de fineste og mest kvalitetsrige boldbassiner. Alle bold bassinerne er fremstillet af gode og holdbare materialer, som resulterer i et smukt og holdbart design. Det er med garanti de bedste boldbassiner til dit barn, da alle bold bassinerne er fremstillet ud af skum, dermed vil de ikke ridse gulvet, under den vilde og sjove leg. Derudover er alle de skønne boldbassiner helt fri for alle de farlige sundhedsskadelige kemikalier, dermed kan den motoriske leg hurtigt fortsætte, uden forældre bærer diverse bekymringer.

Bold Bassinerne er perfekte til ethvert barn, da man trygt kan lade barnet lege i boldbassinet pga. de bløde og rare materialer boldbassinet besidder. Udover dette indebærer boldbassinet ingen former for skarpe kanter, dermed kan barnet lade selv den vilde leg begynde, uden at komme til skade. Alle de fine boldbassiner kan, uden nogen form for problemer stå i alle husets rum pga. det enkelte, men stadig unikke design, der giver et smukt element i hjemmet.

Et godt boldbassin til barnet

Hos Little Happy fås de fineste og mest unikke boldbassiner, der til hver en tid vil falde i smagen hos enhver, selv hos den kræsne person. Alle boldbassinerne fås i hvert sit design i iøjnefaldende farver, og ikke mindst neutrale farver. Alle bold bassinerne kan dermed fås efter enhvers families smag, og ikke mindst indretning i familiens skønne hjem. Alle de fine boldbassiner har mange helt uundværlige fordele, som vil sætte et smil på enhvers læber.

Et boldbassin vil udvikle barnets motoriske færdigheder, samtidig med at barnet har en fest fyldt med skønne farver og ikke mindst helt uundværlige øjeblikke på tværs af hele familien. Et boldbassin vil berolige barnet gennem de mange bolde i flotte og forskellige farver, hvor barnet har mulighed for at vælge lige præcis han eller hendes yndlingsfarve. Boldbassinerne fås i store og små, dette gør det til en realitet at vælge det boldbassin, der passer lige præcis ind i din familie, og dermed til dine helt egne behov i hverdagen.

  • Betrækket rundt om boldbassinet er OEKO-TEX certificerde, dermed er produktet fremstillet af sikre tekstiler, der ikke skader barnets krop
  • Et boldbassin udvikler barnets motoriske færdigheder gennem sjov og ikke mindst fantasifuld leg
  • Boldbassinerne ridser ikke gulvet pga. de bløde materialer
  • Et boldbassin er fri for alle former for skadelige kemikalier, dermed kan forældre trygt tildele et boldbassin til sin lille guldklump

Kemifri legetøj

Det er særligt vigtigt at barnets legetøj ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier. Børn er nemlig særlig sårbare overfor alle disse påvirkninger på deres skrøbelige og sarte hud ift. voksne. De små børn er mere udsat end voksne, da børn har en større tendens til at putte deres legetøj i munden under brug. Dette gør det derfor ekstra vigtigt, at legetøjet ikke indeholder nogle former for ftalater. Disse ftalater er særligt hormonforstyrrende, derfor er det vigtigt at undgå, at barnet kommer i kontakt med dette, da det kan være særligt sundhedsskadeligt for barnet nu, men også de følgende år. Et boldbassin til dit barn vil med garanti være den bedste løsning til han eller hun, da et boldbassin ikke indeholder nogle former for sundhedsskadelige kemikalier, dermed kan legen trygt begynde, uden nogen form for fare for barnets helbred.