Dette skal du vide, inden du låner penge til erhverv

Erhvervslån har eksisteret i mange år, og det har hjulpet rigtig mange virksomheder med at komme i gang med de aktiviteter, de nu skal bruge penge til. For mange virksomheder har det været en hård tid, da forbrugeradfærden har ændret sig i hele verden, og derfor kan det være, at din virksomhed – ligesom mange andre – har brug for ekstra likviditet. Denne likviditet kan fremskaffes på forskellige måder, men den nemmeste måde er helt klart at låne pengene.

Du kan få udbetaling samme dag

Man skulle tro, at man skal igennem en længere proces for at låne penge til erhverv, men dette er ikke tilfældet, hvis man anvender nogle af de låneudbydere, der er på siden for erhvervslån på denne hjemmeside: https://erhvervskontopris.dk/erhvervslaan/. Derinde er der mindst to udbydere, som tilbyder udbetaling samme dag, hvis du er personlig garant for dette lån. For at blive personlig garant, så skal du underskrive en såkaldt selvskyldnererklæring.

Hvad er en selvskyldnererklæring?

Har du ikke prøvet at låne penge før, så kan det være svært at finde rundt i alle de her ord. En selvskyldnererklæring betyder egentlig bare, at du skriver under på, at lånefirmaet kan gå efter dig personligt, hvis din virksomhed ikke kan betale. Dette er relativt normalt for virksomheder, der ikke har eksisteret i alt for lang tid eller ikke kan stille sikkerhed. Har du lige startet din egen virksomhed, så kan det være svært at opfylde kravet om at have drevet forretning i mange år, og så er det nok også svært at stille sikkerhed med et aller andet.

Inden man låner penge på denne måde, er det vigtigt, at man stiller sig selv det store spørgsmål: “Hvad kan jeg få ud af dette, og hvad er den potentielle risiko?”. Man bør aldrig gældsætte sig selv eller sin virksomhed uden at gennemtænke alle scenarier først. Du bør derfor læse mere op på forskellige ting, inden du låner pengene