Tarotkortenes hemmeligheder

Tarotkort er en af de mest populære former for spådomskunst i historien. De kan spores tilbage til middelalderens Europa, og de blev oprindeligt brugt af aristokratiet og de kongelige som en måde at forstå deres fremtid på eller træffe beslutninger om forskellige begivenheder.

Men det er nu blevet almindeligt, at tarotkort bruges af folk, der ønsker indsigt i deres liv, kærlighed, karriere, penge osv. Deres popularitet skyldes i høj grad, at de har en nem måde at få klarhed over en bestemt situation på uden at skulle gennemgå komplicerede ritualer eller trylleformularer, som andre metoder kræver. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du kan bruge disse kraftfulde værktøjer til dig selv!

Hvad er den bedste måde at gribe tarotkort an på?

Tarotkort kan bruges på en række forskellige måder. De er designet som et værktøj til at få indsigt i dit liv, din virksomhed eller karriere og forstå, hvilke skridt du skal tage som det næste. Nogle mennesker vælger at bruge dem som en form for spådomskunst – hvor de spørger tarotkortene et spørgsmål og får et svar, ligesom når du bruger sten, røgelse eller krystaller. Og nogle mennesker kan lide at bruge dem som inspiration til kreative projekter – de fortæller historien om det, der sker i deres liv gennem kortenes billeder og symboler.

Uanset hvordan du vælger at bruge dem, er det vigtigt, at du nærmer dig tarotkortene med et åbent sind og et åbent hjerte. Forsøg ikke at tvinge svaret til at komme – lad kortene komme til dig, og lad dem guide dig.

Hvordan læser jeg tarotkort?

At læse tarotkort er ikke så svært, som det kan virke! Der er mange forskellige måder at læse dem på, så du kan finde den måde, der fungerer bedst for dig.

Et sæt tarotkort består af 78 kort i alt som er opdelt i to dele:

  • Den store aranka
  • Den lille aranka.

Den store aranka

Den store aranka består af 22 kort, der har en farve og tal fra 1 til 21. De ligner det almindelige kortspil, bortset fra at de har forskellige illustrationer, som hver i sær repræsenterer noget forskelligt. Blandt de store aranker er der kortet som “Skæbnehjul” og “Narren” og “Døden”, som vi alle lidt frygter at få.

Men kan anvende kortene af store aranka, hvor der bliver stillet et spørgsmål, man trækker et kort og får svar eller en form for guide, som man kan relatere til spørgsmålet.

Den lille aranka

Den lille aranka består af 56 kort, som har farver som kopper, tryllestave, sværd og pentagrammer. Hver farve har 14 kort – nummereret fra es til ti – og to hofkort: en konge og en dronning. Her i blandt kan du finde korte som “Stave”, “Sværd” og “Mønter”.

Kortene fra den lille aranka kan bruges til de lidt mindre seriøse problemstillinger. Som kan være hverdagsproblemstillinger, guide til, hvordan den næste eksamen starter, om man vil finde sin eneste ene på den næste date, man skal på.

Er du blevet nysgerrig på at vide mere? Så er det heldigvis nemt at finde tarotkort i dag, og så er det jo spændende om hvad fortæller dine tarot-kort dig?