Lider sexlivet så prøv med noget krydderi

Hvis sexlivet er gået lidt i stå kan det skyldes forskellige ting. Det er dog muligt at gave det en tur med hjertestarteren igen.

Forholdet og specielt sexlivet har et par fjender der næsten kan tage livet af det. Hverdagen er den helt store fjende, den suger nærmest livet ud af en sexlivet. Men der findes et par effektive våben du kan bekæmpe hverdagen med. 

som vi alle ved er krydderi det der gør vores mad spændende, det kan egentlig også overføres til ens kærlighedsliv. Krydderi ser her dog lidt anderledes ud. Det er nemlig ting som frækt lingeri og sexlegetøj der her skal drysses på ens sexliv for at gøre det lidt mere spændende. 

Nu kan det godt være du siger at du ikke er så vildt med at hoppe i de selvsiddende. Ydermere har manden også sagt at det ikke siger ham så meget. Du kan dog godt regne med at det er noget han har sagt, fordi han regnede med at det var det du ville høre. Faktum er at mænd elsker visuel forstærkning. Det er muligt du ikke syntes du ser godt ud i de selvsiddende, men det gør han. Rent faktisk elsker han det. Så vil du afholde ham fra igen at ende i værkstedet hvor han skruer i noget ligegyldigt eller pudser sine alufælge, så hop i noget lækkert. Du kan være helt sikker på han så pludselig er til stede i soveværelset. 

Sexlegetøj er også et stærkt våben!

Med sexlegetøj kan man prøve helt nye fantasier af. Det er desuden også noget der kan være utrolig pirrende såvel som sjovt. De fleste er nok kommet til at fnise eller grine lidt når de skulle pakke dildoen eller vibratoren ud. Det er noget der gør godt, det at grine sammen, det at have det sjovt sammen. Dertil kommer at virkningen, når den først er sat igang, heller ikke er til at kimse af. Der er ydermere kommet en masse frækt legetøj til par, der giver jer begge stimuli. 

En ting der giver mere lyst til sex er jo alt i alt også at man får fantastiske orgasmer. Den slags sikrer du med mere intensiv sex, uanset om det er grundet sexlegetøj eller frækt undertøj.